Telefon: +45 86 89 12 12
Email: kontakt@shlb.dk

Om os

Vi er kvinder, der gennem livet både fagligt og privat har høstet kompetencer og erfaringer, der giver mening i arbejdet som bedemand/kvinde. Et arbejde, som vi alle holder umådeligt meget af.

Vi hjælper med blomster til alle anledninger. Blomster er levende stemninger, minder og følelser i farver og dufte. De er billeder på et levet liv og følelsesmæssige bånd, der trækker tråde til barndom, ungdom, forelskelser, brudebuketter, livet i haven, madpakken i grøftekanten og skovture.

Vi går og kører langt for at finde præcist de blomster, I ønsker, og vi ”låner” gerne fra jeres egne haver, hvis det giver mening for jer.

KONTAKT OS

Vores historie

Vi hos Søhøjlandets Begravelser startede vores eget blomstergalleri i 2021, og sammen med jer kan vi skabe og sammensætte den personlige pynt til kisten og kirken. Henriette Plougmann Thomsen startede Søhøjlandets Begravelser i 2002, udfra et ønske om, at drive en sober og reel bedemandsvirksomhed, hvor værdier som service, omsorg og fairness er i fokus.

Det er magtpåliggende for os, at tilgodese jeres behov, og medvirke til at skabe en smuk afsked for jeres kære. Hos os kan ceremonien planlægges fuldstændig efter jeres ønsker, og til en pris der passer til jeres budget.

Vi vælger at handle ud fra en forståelse af, at døden er en naturlig del af livet. Måden hvorpå døden skal komme, kan skræmme eller lindre alt efter omstændighederne.

Vi hjælper også med begravelser

Vi er også bedemænd af hjertet, og vi går jeres veje for at skabe den helt rigtige afsked. Vi står til rådighed døgnet rundt, og vi deltager personligt i hver eneste del af afskeden fra start til slut.

Vi skaber trygge rammer omkring sorgen, rammer der både tager udgangspunkt i traditioner og ritualer, men som også indeholder nytænkning og favner mangfoldigheden.

Søhøjlandets Begravelser er omsorg, omtanke og nærvær.