Telefon: +45 86 89 12 12
Email: kontakt@shlb.dk

Velkommen til Søhøjlandets Blomstergalleri

Midt i dejlige Viborg er Søhøjlandets Blomstergalleri placeret på Toldboden.

Vores mål har været at skabe en indbydende oase med blomster, planter, brugskunst samt krukker, og vi udvælger selv alle vores varer til butikken.

Hver dag arbejder vi på at finde det specielle, uventede og spændende langt fra de klassiske metervarer, og vi bestræber os på, at vores serviceniveau er på samme ambitiøse niveau.

Er du på udkig efter noget specielt, så tøv ikke med at kigge ind.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

KONTAKT OS

Vores historie

Henriette Plougmann Thomsen slog vingerne ud som blomsterdekoratør i 1990, og har siden da arbejdet i det kreative fag, som hun elsker.

Efter Henriette mistede sin søn, besluttede hun sig for at åbne bedemandsforretningen – hvor hun nu bruger største delen af hendes timer. Hun startede forretningen udfra et ønske om, at drive en sober og reel bedemandsvirksomhed, hvor værdier som service, omsorg og fairness er i fokus.

Siden hen har datteren Maja Plougmann overtaget butikken i 2021, men Henriette er selvfølgelig stadig til at finde i den daglige drift

Vi hjælper også med begravelser

Vi er også bedemænd af hjertet, og vi går jeres veje for at skabe den helt rigtige afsked. Vi står til rådighed døgnet rundt, og vi deltager personligt i hver eneste del af afskeden fra start til slut.

Vi skaber trygge rammer omkring sorgen, rammer der både tager udgangspunkt i traditioner og ritualer, men som også indeholder nytænkning og favner mangfoldigheden.

Søhøjlandets Begravelser er omsorg, omtanke og nærvær.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop