Telefon: +45 86 89 12 12
Email: kontakt@shlb.dk

Handelsbetingelser

Det skal være nemt og gennemskueligt at handle på shlblomstergalleri.dk – både når du handler til dig selv, eller hvis du ønsker at sende en ordre.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur, er du meget velkommen til at kontakte os: kontakt@shlb.dk.

Her på siden kan du læse mere om vores handelsbetingelser.

Generelle oplysninger
Søhøjlandets begravelser og blomstergalleri
Toldboden 3
8800 Viborg
Danmark

Priser & betaling
Når du handler på hjemmesiden kan du anvende følgende betalingsmetoder:

– Dankort/Visa
– Mastercard
– Visa Electron
– Mobilepay

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på webshoppen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra butikken. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre i priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Danmark.

Levering

Vi ønsker at give dig den allerbedste kundeservice. Vi gør alt, hvad vi kan, for at levere inden for 1-3 hverdage. Dog kan der være omstændigheder, der gør, at det tager lidt længere tid.

Genudsendelse
Glemmer du at afhente din pakke på posthuset, skriver forkert adresse eller nægter modtagelse, sendes pakken retur til os, hvorefter vi sender dig en mail med et tilbud om en genudsendelse af varen, såfremt du ønsker dette mod et håndteringsgebyr på 50 kr.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varen er modtaget.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kontakt@shlb.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen på varen.

Varen skal returneres til:
Søhøjlandets begravelser og blomstergalleri
Toldboden 3
8800 Viborg

Reklamationer

Når du handler på vores webshop har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes ved modtagelsen af varer til os ved at skrive til kontakt@shlb.dk – med vedlagt fotodokumentation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører, såfremt varen har overskredet sidste anvendelsesdato.

Ændringer og politik

Vi forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne uden forudgående varsel.

Privatlivspolitik
Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser, godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop